BEKIJK AL ONZE SPECIALE UITVERKOOP ARTIKELEN

Blephasteam HUREN Stoombril

Blephasteam stoombril, ideaal bij de behandeling van droge ogen als gevolg van bijvoorbeeld meibom gland disease (mgd) en Blepharitis. Kijk voor de voorwaarden voor huren verder op deze pagina bij details.:

€ 211,00
Direct leverbaar
SKU HUUR070789
Categories: Ooglidhygiene & Traanverbetering

Blephasteam stoombril, ideaal bij de behandeling van droge ogen als gevolg van bijvoorbeeld meibom gland disease (mgd) en Blepharitis.

Bij de huuroptie inbegrepen: 
  • Blephasteam apparaat met opbergzakje en duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Blauwe reinigingsdoek
  • 100 Blephasteam ringen

Blephasteam stoombril, ideaal bij de behandeling van droge ogen als gevolg van bijvoorbeeld meibom gland disease (mgd) en Blepharitis.

Het JGK huur-systeem:

Voor een aantal artikelen bieden wij u de mogelijkheid om dit product tijdelijk te gebruiken. Dit kan alleen wanneer de aan u in bruikleen verstrekte goederen, na reiniging en/of sterilisatie aan de eisen voor hergebruik voldoen.

1. U kunt de Blephasteam™ stoombril ook huren, dat doet u door voor de huuroptie te kiezen.

2. De Stoombril wordt compleet met passende Blephasteam™ ringen en een Nederlandse gebruiksaanwijzing geleverd. U heeft dus verder geen extra’s nodig om na ontvangst de stoombril direct in gebruik te nemen. Aanvullende ringen komen voor uw rekening.

3. U betaalt het volledige aankoopbedrag van de Blephasteam™ stoombril. U heeft de mogelijkheid de stoombril op elk gewenst tijdstip te retourneren.

4. De kosten voor het huren bedragen éénmalig € 56,50 + € 9,50 per week, met een minimum van twee weken. Deze kosten worden na retournering in mindering gebracht op het vooruit betaalde bedrag. (U ontvangt het retourbedrag uitgaande van € 211,00)

5. Bij de bepaling van de huurperiode voor het aantal weken dat de stoombril gebruikt is, wordt de volgende berekening gehanteerd: De dag dat de stoombril verstuurd is tot en met de dag dat de stoombril weer ontvangen is; minus 1 week. (kijk verderop voor een voorbeeld)

6.Sluit u voor de retourbetaling uw IBAN rekeningnummer met de tenaamstelling bij wanneer u de stoombril terugstuurt.

7. De kosten voor de retourzendingen van de Blephasteam™ stoombril zijn inbegrepen, dat wil zeggen retourfrankering (binnen Nederland) is bijgesloten. Bij buitenland verzending dient u zelf voor voldoende frankering zorg te dragen.

8. De schade aangebracht aan de Blephasteam™ stoombril, wordt aan u doorberekend, en wordt eveneens op door u betaalde uitgangsbedrag in mindering gebracht.

Zo gaat het in zijn  werk:

Wanneer u voor de optie huren van een  Blephasteam™ stoombril gebruik maakt wordt een klein bedrag (€ 6,50) als startbedrag in rekening gebracht. Dit wordt gedaan om ter bevestiging dat u voor de huuroptie kiest.

Indien u de Blephasteam™ stoombril wenst te houden neemt u dan contact met ons op. Heeft u een eerder gebruikt apparaat ontvangen, dan geldt hiervoor een speciale regeling. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de huidige stoombril te ruilen voor een nieuwe stoombril. Neem dan hiervoor zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat we ervoor kunnen zorgen dat de

De bijgevoegde Blephasteam™ ringen zijn bij de huurprijs inbegrepen, heeft u nog meer ringen nodig dan zijn deze voor uw eigen rekening. U kunt extra ringen via de webwinkel bestellen.

Voorwaarden

De Blephasteam™ stoombril moet compleet en in goede staat geretourneerd worden. Gebruikssporen zijn natuurlijk toegestaan. Schade aan de Blephasteam™ stoombril zal door ons op uw kosten worden hersteld . De beoordeling is voorbehouden aan Jan de Groot Kontaktlenzen.

De Blephasteam™ stoombril dient netjes, schoon en droog te worden terug gestuurd. De verzendkosten over deze retourzending zijn voor inbegrepen, retour frankering is bijgesloten.

Wij doen ons uiterste best u een onbeschadigde Blephasteam™ stoombril toe te sturen. Voordat de Blephasteam™ stoombril naar u word toegestuurd is deze uitgebreid gereinigd en op correct functioneren gecontroleerd.  Mochten er onverhoopt toch gebreken zijn aan de Blephasteam™ stoombril laat dit dan voor gebruik weten !

Voorbeeld retourbedrag:

Wanneer u de stoombril 3 weken heeft gebruikt wordt  € 85,00 (€ 56,50 + 3x € 9,50)  op uw aanvangsbedrag in mindering gebracht.

Voor verzenden en ontvangen van het apparaat houd ik rekening met ca. 1 week.

Niet gebruikte Blephasteam™ stoombril ringen mag u terugsturen, maar hierover volgt geen restitutie of vermindering op het door u verschuldigde bedrag.