Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 0511-472486 Of gebruik de chat.
Direct leverbaar

Everclean 225 ml. (voor 30 dagen) met houder

€ 16,50

Everclean 225 ml een waterstofperoxide onderhoud systeem geschikt voor alle soorten vormstabiele lenzen, zachte contactlenzen en scleralenzen. Everclean is eerste keus bij keratoconuslenzen, scleralenzen en alle merken Ortho-K nachtlenzen.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
  • Koop 3 voor € 14,20 en bespaar 14%

Everclean 225 ml (Avizor) vloeistof voor alle soorten en merken contactlenzen, is ook aanbevolen bij hybridelenzen en scleralenzen. Verwijdert proteine aanslag en zorgt voor een optimale reiniging en desinfectie. Optimale en meest aanbevolen reinigingssysteem. Door middel van een neutralisatie/reinigings tablet worden uw lenzen optimaal ontdaan van vervuiling en aanslag. Met een supersnelle desinfectietijd van 2 uur kunt u weer snel genieten van contactlenzen met een optimaal gereinigd lensoppervlak. Een goed schoongemaakte contactlens geeft het oog optimaal zuurstof door een verbeterde oppervlaktespanning. De neutralisatie/reinigings tablet geeft nadat het proces voltooid is een kleur af zodat u makkelijk kunt herkennen dat het proces is afgerond. Everclean 225 ml wordt geleverd inclusief lenshouder en 30 neutralisatie tablelletn.