Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 0511-472486 Of gebruik de chat.
Levertijd 2-3 werkdagen

Eye See one step desinfection + tabletten

€ 13,70

Eye See One Step desinfection solution een onderhoudsyteem op basis van een waterstofperoxide systeem.Geschiktvoor dagelijks desinfecteren van zachte contactlenzen en vormstabiele harde lenzen, door middel van 3% waterstofperoxide, met tabletten en lenshouder.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Eye See One Step Desinfection for soft lenses is een contactlenzen is een vloeistof op basis van waterstofperoxide en dient voor het desinfecteren van alle soorten zachte-, en vormstabiele harde lenzen. Neutralisatie vindt plaats door middel van tabletten met een bioindicator. Zodra het tablet wordt toegevoegd, begint de neutralisatie. U hoeft de lenzen dus niet manueel te reinigen. De bio-indicator heeft geen effect op c.q. reactie met het contactlens materiaal. Dat maakt Eye See One Step geschikt voor alle soorten vormstabiele-, en zachte contactlenzen.Tabletten en een geventileerde lenshouder zijn inbegrepen. Voor extra reniging kunt u Ote Clean als atrenatief gebruiken. Meer onderhoudtips vindt u hier.