Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 0511-472486 Of gebruik de chat.
Op voorraad

Inzethulp voor scleralenzen en harde lenzen

€ 16,50

Zuiger, als hulpstuk op een penlight te plaatsten, daardoor ziet u door de lens heen een verlicht stipje dat u precies aangeeft hoe u de lens op uw oog moet plaatsen. Geschikt bi scleralenzen, Zachte lenzen etc. Exclusief penlight.

Deze zuiger, kunt u als hulpstuk op een penlight plaatsten, daardoor ziet u door de lens heen een verlicht stipje dat u precies aangeeft hoe u de lens op uw oog moet plaatsen.
Te gebruiken bij het inzetten van vormstabiele lenzen, zoals scleralenzen, keratoconuslenzen, en andere vormstabiele harde lenzen.
Ook bij het inzetten van (wat steviger) zachte contactlenzen kan dit een oplossing zijn. Deze zuiger is van speciaal DMV rubber en is daardoor enigszins oprekbaar met een diameter van ca. 12 mm aan de penlicht zijde.
De diameter van de draagrand voor de lens is ca. 10 mm. en is geplaatst onder een hoek van ca. 45 graden

Heeft u een speciale toepassing nodig, dan is het mogelijk hiervoor een inzetcombinatie voor u te vervaardigen. Laat het ons weten. Let op de penlight is hierbij niet inbegrepen.