Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 0511-472486 Of gebruik de chat.
Levertijd 5-8 werkdagen

Occluder lens (pinhole) Recept (ca. 99%)

€ 289,00

Op maat gemaakte lens, zwart, met pinhole. De periferie van deze lens laat vrijwel geen licht meer door. De pinhole is naar eigen wens in grootte verkrijgbaar. Kijk bij content (lager op deze pagina) voor meer informatie. Wij raden u aan deze lens door uw specialist te laten aanpassen en controleren.


één oog..twee ogen
Links
Rechts
Radius (BCR)
Sterkte
Diameter
Diam. open pupil
Aantal
Subtotal:

Op maat gemaakte lens,met pinhole. De lens worden per stuk voor u op maat gemaakt op basis van een 3-6 maanden vervanglens. Deze lens vereist een bijzondere aanpassing om optimaal te presteren. En functioneert alleen optimaal wanneer de pinhole juist voor de pupil zit en blijft zitten. Op verzoek  zijn verschillende diktes (tegen meerprijs) verkrijgbaar. Raadpleeg daarom eerst uw oogarts, optometrist of contactlensspecialist. Voor overige uitvoeringen, of speciale wensen aanpassing van deze lens, neemt u svp contact met ons op. Volg deze koppeling voor meer mogelijkheden met zwarte lenzen en pinhole lenzen.