Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 0511-472486 Of gebruik de chat.
Levertijd 2-3 werkdagen

Retaron 30 Capsules

€ 16,50

Retaron (30 capsules) voedingssuplement voor volwassenen is zorgvuldig samengesteld voor het behoud van een optimaal gezichtsvermogen en ondersteuning van het natuurlijk afweermechanisme.

 

Retaron (30 capsules) voedingssuplement voor volwassenen is zorgvuldig samengesteld voor het behoud van een optimaal gezichtsvermogen en ondersteuning van het natuurlijk afweermechanisme.Voedingssupplementvoor de retina. Bevat: Aroniaextract Natuurlijke carotenoïden luteïne en zeaxanthine. Geconcentreerde visolie die essentiële omega-3 vetzuren bevat. Vitaminen C en E. In een gemakkelijk te slikken softgel capsule van synergetische ingrediënten.

Aanbevolen  dagelijkse hoeveelheid zit in 1 capsule. Aanbevolen bij (een  beginnende) macula degeneratie.

Retaron is dan ook speciaal samengesteld om het oog te onderstuennen tegen milieuinvloeden en leeftijdsgebonden verouderingsverschijnselen.

Laat  regelmatig de dichtheid van uw maculapigment meten. Dit geeft u inzicht  over de effecten van gezonde voeding en het gebruik van  voedingssupplementen. Meer informatie leest u op deze site.

 

Productnaam Retaron
Verpakking 30 capsules in doordrukstrip
Fabrikant: Ursapharm

Toepassing:
Retaron is een voedingssupplement voor het oog.


Bestanddelen:
Antioxidanten, Carotenoïden, Luteine, Zeaxanthine, Essentiele omega-3 vetzuren

Inname
Aan bevolen inname 1 capsule per dag

Geschikt voor rokers: Ja