Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 0511-472486 Of gebruik de chat.
Direct leverbaar

Systane Gel drops 10 ml. flacon

€ 11,80

Systane Gel Drops 10 ml. flacon voor het bestrijden van ernstige droge ogen. Voor langdurige bevochtiging overdag en 's nachts. Let op deze ooggel is niet geschikt voor gebruik tijdens het dragen van contactlenzen.

Systane Gel Drops 10 ml. flacon geven verlichting van symptomen in het oog zoals ongemak, branden en irritatie. Die veroorzaakt worden door droogheid van het oog, voor langdurige bevochtiging overdag en 's nachts.. Deze gel is dikker dan de normale druppel, waardoor deze langer een beschermende laag over de traanfilm vornt. De active ingredienten Polyethylene Glycol 400 0.4% Lubricant en Propylene Glycol 0.3% geven een langdurige werking. Dat maakt Systane Gel drpos zeer geschikt bij ernstige droge ogen. Let op deze oogdruppel is niet geschikt voor gebruik tijdens het dragen van contactlenzen. Meer informatie over droge ogen vindt u hier.