In verband met de Corona crisis zijn wij bereikbaar dinsdag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 050-5790220 Gebruik de chat of het GRATIS webcamconsult.
Sale!
Levertijd 2-3 werkdagen

Systane Ultra UD 30x 0.7ml ampullen

€ 14,50

Systane Ultra UD oogdruppels zijn geschikt voor gebruik tijdens het dragen van zowel harde, vormstabiele lenzen als zachte contactlenzen, maar ook bij ortho-k nachtlenzen. voor een snelle verlichting bij branderige en geirriteerde ogen, met of zonder gebruik van contactlenzen.

  • Koop 3 voor € 13,50 en bespaar 7%

Systane Ultra UD hydraterende oogdruppels is een steriele oplossing die geschikt is voor de behandeling van droge ogen. Bijvoorbeeld ontstaan door het dragen van contactlenzen of bij langdurige beeldscherm werkzaakheden. Maar ook droogte die kan ontstaan bij werkzaamheden in droge ruimtes, en bij het gebruik van airco en luchtverwarmingssystemen of langdurig computergebruik. Sytane oogdruppels zijn geschikt voor gebruik tijdens het dragen van zowel harde, vormstabiele lenzen als zachte contactlenzen. En zeker ook bij ortho-k nachtlenzen. Door de ideale eenmalige verpakking is deze oogdruppel vrij van conserveermiddelen. Daardoor dus ook geschikt bij zeer gevoelige ogen. Meer druppels bij droge ogen onder deze koppeling.

Fabrikant: Alcon Laboratories, Inc.

Naam: Systane Ultra UD

Inhoud: 30 x 0,7 ml. 

Toepassing: Bij droge ogen

Samenstelling: Bevat (o.m.): Polyethyleenglycol 400, propyleenglycol, hydroxypropylguar, sorbitol, aminomethylpropanol, boorzuur, kaliumchloride, natriumchloride

Zonder conserveermiddel

Combinatie met Contactlenzen: Geschikt bij alle soorten contactlenzen

Houdbaarheid: Bewaren bij kamertemperatuur en gebruiken vóór de op het product vermelde vervaldatum

Gebruik: Kan, naar behoefte, meerdere keren gedurende de hele dag door worden gebruikt