Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 0511-472486 Of gebruik de chat.

Video info lens & oog. Om u van dienst te zijn, enkele instructie video's die u kunnen helpen bij ooglidhygiëne en toelichting op een aantal van onze producten uit de webwinkel.  

Stap 1: Start de video van uw keuze door op de startknop te drukken.          Afspeelknop

Inplakleesdelen voor uw zonnebril of duikbril. Gemakkelijk aan te brengen, en zonder beschadigen te verwijderen voor hergebruik. Hier ziet hoe het werkt.
Ooglid reiniging, belangrijk bij droge ogen, blepharitis en verstopte meibom kliertjes (MGD). Misschien helpt deze instructie video u verder.
Bij droge ogen, blepharitis en vermoeide ogen kan een ooglidmasker verlichting geven. Hier ziet u hoe u deze kunt gebruiken. Bekijk deze Video info lens & oog
Een inzet hulp met verlichting voor harde, vormstabiele en scleralenzen. Misschien een optie om uw lens te plaatsen wanneer u dichtbij slecht kunt zien.

Stap 2: Druk voor een volledige scherm vulling op de knop rechtsonder. Volledige schermvulling

Een lenspaddestoel is een handig hulpmiddel om uw lenzen, onder beschadigingen, uit de lenshouder te nemen. Geen natte boel en sterk aan te bevelen bij lange nagels en ruwe vingers.
Oogleden kunt u ook prima reinigen enmasseren met een wattenstaafje. Deze video toont u hoe u dit zou kunnen doen.
Een lenswasher voor harde, vormstabiele lenzen en voor zachte contactlenzen. Geen mechanische reiniging, minder klans op breuk en ideaal bij uw maandelijke eiwit reiniging.
Gebruik een ooglidmasker voor het verwarmen van de oogleden en stimuleren van de meibomkliertjes en bloedsomloop.

Stap 3: Gebruik de escape toets op het toetsen bord, voor het startscherm.  Escape toets

Een inzet hulp met verlichting voor harde, vormstabiele en scleralenzen. Misschien een optie om uw lens te plaatsen wanneer u dichtbij slecht kunt zien.

Stoombril video in de maak.

Voor intensieve verwarming van de oogleden en de klieren die zich daarin bevinden is een stoombril een bewezen hulpmiddel. Hier ziet u hoe u de stoombril in gebuik neemt.

Blephex behandeling bij droge ogen, video in de maak

  

Meer video info lens & oog informatie, stuur dan een bericht. Dan doen wij ons best u van dienst te zijn.