BEKIJK AL ONZE SPECIALE NA-JAARS AANBIEDINGEN

Vloeistof overige

7 producten resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Polyrinse spoelvloeistof, 30 ampullen gevuld met 15 ml.  NaCl 0.9% zonder conserveermiddelen.Als spoelvloeistof, of om lenzen (ook scleralenzen) in te zetten. Enkele ampullen zijn ook handig voor op reis.

  WishList

  Vergelijken

 2. Polyrinse Saline Solution 30x15 ml.
  Met 66 FLP spaarpunten
  € 13,40

  Spoelvloeistof voor alle soorten harde-, en zachte contactlenzen, 30x15 ml. conservering vrije vloeistof, zeer geschikt voor het inzetten van scleralenzen

  WishList

  Vergelijken

 3. Everclean 2 fles x 350 ml. (90 dagen) met 2 houder en neutralisatie tabletten, voor het reinigen en desinfecteren van alle soorten en merken vormstabiele lenzen, nachtlenzen scleralenzen, hybridelenzen etc en alle soorten en merken zachte contactlenzen

  WishList

  Vergelijken

 4. LensPlus 120 ml. afspoelvloeistof
  Met 20 FLP spaarpunten
  € 4,80

  Lens Plus Ocupure saline oplossing is te gebruiken voor het afspoelen van alle soorten harde en zachte lenzen en  in combinatie met eiwitverwijderingstabletten voor het verwijderen van eiwitten op zachte en harde contactlenzen.

  WishList

  Vergelijken

 5. Avizor Enzyme Tabletten (10 stuks)
  Met 30 FLP spaarpunten
  € 6,90

  Eiwit tabletten van Avizor, zijn bedoelt voor het maandelijks verwijderen van eiwtaanslag op zachte en zuurstof doorlatende contactlenzen. 

  WishList

  Vergelijken

 6. GP Multi 120ml.
  Met 41 FLP spaarpunten
  € 8,20

  GP Multi is een alles-in-een vloeistof voor het reinigen, desinfecteren, bevochtigen en bewaren van alle soorten en merken vormstabiele contactlenzen, combiwerking van de bevochtigers HPMC en PVP verhogen het draagcomfort.

  WishList

  Vergelijken

7 producten resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren