default

Get a quote

Spaar Free-Lens-Punten Voor Gratis Artikelen En Contactlenscontroles.

Wat zijn FLP-spaarpunten:

Bij vrijwel alle producten die u via de webwinkel lenshouse.nl aanschaft, krijgt u FLP spaarpunten. Wanneer u een account heeft aangemaakt kunt u deze spaarpunten bij uw volgende bestellingen inleveren voor korting.

 

Voordelen van het spaarpunten programma voor geregistreerde klanten:

Wanneer u een account bij ons aanmaakt geeft u dit de mogelijkheid om FLP punten te sparen en op een later moment bij een bestelling in te wisselen. De punten zijn een extra voordeel voor onze klanten en zijn onze manier om u als vaste klant te waarderen.

Wat is de waarde van spaarpunten?

Bij het inleveren van FLP spaarpunten is de ‘’wisselkoers” als volgt: Per 100 FLP spaarpunten, ontvangt u een korting van € 1,00

 

Wanneer ontvangt u spaarpunten:

*    bij uw unieke registratie

*    bij vrijwel alle artikelen (aantal FLP punten is bij product genoteerd )

*    wanneer u een nieuwe klant aanbrengtFree-lens-spaarpunten afbeelding
*    bij de eerste aankoop van deze klant
*    aan u overgedragen FLP punten van bijvoorbeeld een kennis
*    uw spaarpunten zijn eveneens overdraagbaar.

Nog geen account, maar wel bestellingen gedaan ?

Zolang u nog geen account heeft, ontvangt u bij iedere bestelling een zogenaamde koppelcode. Met deze code kunt u binnen 30 dagen na de factuurdatum de FLP spaarpunten van dez order alsnog ontvangen. Volg deze link, om uw koppelcode te registreren.

Spaarpunten inwisselen:

U kunt spaarpunten bij een volgende bestelling meteen inwisselen. U kunt de optie 'gebruik mijn FLP spaarpunten' selecteren tijdens het afrekenen van een volgende bestelling. Deze optie staat bij de betaling opties op de afrekenpagina. Bij uw accountgegevens staat ook uw huidige puntensaldo. U kunt de punten combineren met al onze betaalmethodes. De spaarpunten zijn niet in te wisselen voor contanten. Spaarpunten zijn uitsluitend in mindering te brengen op het subtotaal.

Uw saldo bekijken:

U heeft de mogelijkheid in uw account om het saldo van uw spaarpunten te bekijken. U kunt hier het totaal aantal punten inzien, het maximale aantal punten en een historie van uw puntentransacties. In de historie wordt bij iedere mutatie informatie vermeld waarom deze punten zijn gespaard of zijn ingewisseld.

FLP-spaarpunten condities:

  • *  FLP spaarpunten zijn uitsluitend inwisselbaar op artikelen en diensten aangeboden op, en via Lenshouse.nl, de webwinkel van Jan de Groot Kontaktlenzen (hierna te noemen JGK)
  • *  JGK behoudt zich het recht voor om het Free-Lens-Plan spaarpuntensysteem, de waarde van de punten en het aantal punten bij de artikelen te wijzigen, te verhogen of te verlagen, of te beëindigen.
  • *  In geen enkel geval zal JGK overgaan tot uitbetaling in geld van de gehele of gedeeltelijke waarde van de FLP spaarpunten
  • * De FLP spaarpunten kunnen gebruikt worden als (gedeeltelijke) betaling voor artikelen en geselecteerde diensten in het Centrum voor Optometrie & Contactlenzen Jan de Groot Kontaktlenzen in Hurdegaryp.
  • * In geval van vermoedelijke fraude, bedrog of misbruik, behoudt JGK zich het recht voor de punten te weigeren of in te trekken en juridische stappen te ondernemen.
  • * Wanneer er gedurende twee jaren geen aankoop wordt gedaan, via onze webwinkel komen de opgebouwde FLP spaarpunten te vervallen.
  • * Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de communicatie over het Free-Lens-Plan spaarpunten systeem.
  • * Door de deelname aan het Free-Lens-Plan spaarpuntensysteem gaat de spaarder automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Geldigheid van spaarpunten:

De FLP spaarpunten zullen na 2 jaar hun geldigheid verliezen. De FLP punten zullen verlopen in de volgorde van sparen. Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 1 januari 2021  heeft u 100 punten gespaard, deze 100 punten zullen verlopen op 1 januari 2023.

Notitie: U kunt zich in uw account registreren voor het ontvangen van berichten iedere keer wanneer uw puntensaldo verandert. U ontvangt 30 dagen voor het verlopen van punten een bericht hierover. De meldingen betreffende uw saldo kunt u in uw account onder het menu spaarpunten inschakelen.