BEKIJK AL ONZE SPECIALE NA-JAARS AANBIEDINGEN

Ooglidhygiene

24 producten resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Blepha Plus 28 ooglid reinigingsdoekjes
  Met 51 FLP spaarpunten
  € 10,50

  Steriele gaasjes (28 stuks) voor eenmalig gebruik voor de perioculaire hygiëne. Vrij van conserveermiddelen. Toepassing: bij blefaritis en Meibomitis. Zie ook de instruktie video over ooglidhygiene.

  WishList

  Vergelijken

 2. 100 Blephasteam ringen behorend bij blephasteam stoombril

  WishList

  Vergelijken

 3. Blephagel is een krachtige gel ontwikkeld om mensen met blepharitis te ondersteunen in de dagelijkse hygiene van oogleden en wimpers.

  WishList

  Vergelijken

 4. Blephaclean® 20 kompressen micellaire lotion
  Met 56 FLP spaarpunten
  € 11,20

  Blephaclean oogdoekjes (20 reinigingsdoekjes) voor een optimale verzorging van uw oogleden en oogranden.

  WishList

  Vergelijken

 5. Blephademodex (30)
  Met 86 FLP spaarpunten
  € 17,10

  Blephademodex verwijdert korstjes en huidschilfers van de oogleden en verbetert de symptonen die verbandhouden met Demodex invasies in en rond de ooghaazakjes van de oogleden

  WishList

  Vergelijken

 6. Dit oogmasker is een uitstekende aanvulling bij behandeling van Blepharitis en Meibomitis en geeft een ontspannen gevoel en verzorgt uw oogleden bij ondermeer droge en branderige ogen. Voorzien van en afwasbare hoes.

  WishList

  Vergelijken

 7. Blephasteam HUREN Stoombril
  Met 1036 FLP spaarpunten
  € 204,50

  Blephasteam stoombril, ideaal bij de behandeling van droge ogen als gevolg van bijvoorbeeld meibom gland disease (mgd) en Blepharitis. Kijk voor de voorwaarden voor huren verder op deze pagina bij details.:

  WishList

  Vergelijken

 8. Ooglid masker EyeBag Instant (4 maskers)
  Met 25 FLP spaarpunten
  € 5,90

  De Eyebag Instant is een oogmasker voor eenmalig gebruik, dat automatisch de juiste warmte aanneemt zonder hittebron , en dit ongeveer 10 minuten afgeeft.

  WishList

  Vergelijken

 9. Vismed® Gel 20 pipetten van 0,45 ml.
  Met 66 FLP spaarpunten
  € 13,95

  Vismed gel is door zijn hoge gehalte aan hyaluronzuur de oplossing voor langdurige verlichting en bevochtiging van hardnekkige klachten van het oog, zonder conserveermiddelen.

  WishList

  Vergelijken

 10. EyeBag MGDRx voor verkoeling en verwarming van de oogleden, bijzonder geschikt bij de behandeling van Meibomitis en blephartitis. Zie ook onze video demonstratie bij tablad video.

  WishList

  Vergelijken

 11. Blephasol® 100 ml. Micellaire lotion (reiniging)
  Met 56 FLP spaarpunten
  € 11,95

  Blephasol is speciaal ontwikkeld om droge en geirriteerde ogen effectief te behandelen, ondermeer bij blepharitis en meibomitis. 

  WishList

  Vergelijken

 12. Reinigingsdoekjes voor de oogleden. Hypoallergeen & verzachtend. 

  WishList

  Vergelijken

 13. Blephasteam stoombril KOPEN
  Met 1006 FLP spaarpunten
  € 198,00

  Blephasteam stoombril voor het vrijmaken van de Meiboomklieren in de oogleden; de warmte maakt het makkelijker om de secreties die de klieren verstoppen, te verwijderen door druk en massage

  WishList

  Vergelijken

 14. Acuaiss Ultra Eye Drops (10 ml)
  Met 61 FLP spaarpunten
  € 12,85

  Acuiass oogdruppel Ultra een conserveringsvrije oogdruppel ij een handig flesje geschikt bij droge-, branderige en prikkende ogen. ook te gebruiken bij alle soorten en merken contactlenzen.
  Bevat ondermeer hyalurunaat, dat helpt klachten van oogirritaties bij droge ogen te verhelpen.

  WishList

  Vergelijken

 15. Acuaiss ooglidroller met vitamine B5 (Dexpanthenol) verzorgt de oogleden met behoud van de huidstructuur, zorgt voor elasticiteit en flexibiliteit. is voorzien van een applicator die voor een gecontroleerde dosering op de oogleden zorgt.

  WishList

  Vergelijken

 16. Hyabak Caps (60)
  Met 97 FLP spaarpunten
  € 19,95

  HYABAK CAPS (vervangt Nutrilarm) is een voedingssupplement dat de essentiële vetzuren Omega 3 en Omega 6, anti-oxiderende vitaminen en oligo-elementen voor de ogen bevat.  

  WishList

  Vergelijken

 17. Posiforlid in DuoPack (2 ooglidmaskers)
  Met 97 FLP spaarpunten
  € 19,80

  Posiforlid ooglidmasker ( 2 stuks). Intensieve ooglidverwarming bij behandeling van Meibomian Gland Disease ( MGD) en blepharitis. Zelfopwarmend, dus geen magnetron nodig.

  WishList

  Vergelijken

 18. NaviBlef Daily Care 50 ml.
  Met 66 FLP spaarpunten
  € 13,50

  Naviblef daily care voor de dagelijkse ooglidhygiene bij Blepharitis en Demodex, bij droge ogen. Verwijderdt op een veilge manier oogafscheiding, Bevat Tee Tree Oil ter bestrijding van Demodex.

  WishList

  Vergelijken

 19. Naviblef Intensive Care 50 ml.
  Met 81 FLP spaarpunten
  € 16,50

  Naviblef intensive care voor intensieve reiniging van de oogleden bij blepharitis en Demodex. De ooglidschuim bevat 1% Tee Tree Oil, dat helpt om Demodex, korstjes en schilfertjes va de ooglidranden te behandelen.

  WishList

  Vergelijken

 20. Thealoz Duo 10 ml.
  Met 66 FLP spaarpunten
  € 13,60

  Thealoz Duo voor bescherming en bevochtiging van het oogoppervlak. Te gebruiken bij zeer droge ogen, na ooglaseren en oogoperaties. Druppel het oog of de ogen 4-6 keer per dag. Thealoz Duo bevat GEEN conserveringsmiddelen en is geschikt in combinatie met contactlenzen.

  WishList

  Vergelijken

 21. Thealoz Duo Gel 30x 0.4 ml.
  Met 76 FLP spaarpunten
  € 15,60

  Thealoz Duo GEL pipetten  voor bescherming en bevochtiging van het oogoppervlak. Te gebruiken bij zeer droge ogen, na ooglaseren en oogoperaties. Druppel het oog of de ogen 4-6 keer per dag. Thealoz Duo bevat GEEN conserveringsmiddelen en is geschikt in combinatie met contactlenzen.

  WishList

  Vergelijken

24 producten resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren