default

Get a quote

Orders & Retouren

Bijdrage verzendkosten binnenland:

De kosten voor het standaard versturen van orders tot € 110 euro binnen Nederland wordt een vaste bijdrage verzend en portokosten berekend van € 3,98

Wij bieden u de mogelijkheid om uw verzending aan te passen aan uw eisen, soms worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

De kosten voor het standaard versturen van orders boven € 110 euro binnen Nederland is gratis.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw verzending aan te passen aan uw eisen, soms worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht, die worden aan u doorberekend.

Bijdrage verzendkosten buitenland:

De kosten voor het standaard versturen van orders buiten Nederland wordt een vaste bijdrage verzend en portokosten berekent van € 6,75

Wij bieden u de mogelijkheid om uw verzending aan te passen aan uw eisen, soms worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

Uw bestellingen:

Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u van ons altijd een bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van de bestelling inclusief verzendkosten en de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling sturen wij u w bestelling zo snel mogelijk naar u op. Op het moment dat wij de goederen versturen sturen wij u ook altijd een bevestiging per e-mail. 

Retourneren en herroepingsrecht: 

U heeft het recht uw order tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lenshouse.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Geweigerde/niet afgehaalde bestellingen:

Wanneer uw bestelling niet afgeleverd kan worden, dan wel geweigerd is, worden de werkelijke retourkosten op het aanschafbedrag in mindering gebracht. 


Wij accepteren alleen onbeschadigde goederen in de originele verpakking (indien mogelijk in een luchtkussen envelop en of doos) en voldoende voorzien van frankering. Beschadigingen tijdens transport bij het retour zenden worden door ons niet vergoed. 

Alle prijzen zoals aangegeven op de website zijn in euro's exclusief eventuele verzendkosten (naar het land van bestemming). 
De verzendkosten worden indien van toepassing separaat aangegeven. (conform de tarieven van PostNL  ).

Contactinformatie en retouradres :

 

Lenshouse.nl

Rijksstraatweg 243

9254 DH Hurdegaryp

Kamer van Koophandel nr 01059754
Bankrekeningnummer: NL47 INGB 0002 2843 00

BTW nummer: NL-07278951B01

Algemeen e-mail: info@jgk.nl

Laatste wijziging: 14-09-2021