default

Get a quote

Wie zit er 'achter' Lenshouse.nl

Lenshouse.nl is voortgekomen uit de speciaalzaak voor optometrie & contactlenzen,  Jan de Groot Kontaktlenzen in Hurdgaryp, Friesland. Daar kunt u terecht voor het aanpassen, controleren en leveren van (zeer) speciale contactlenzen, en de behandeling en verzorging van bijvoorbeeld droge ogen, lichtgevoelige ogen etc.  Over onze specialisaties kunt u lezen op de informatie site www.jgk.nl. Daar vindt u alles over speciale lenzen, zoals hybride lenzen, keratoconus lenzen en scleralenzen, maar ook wat de opties zijn om droge ogen te behandelen of de opties bij kleurenblindheid. Lees ook de ervaringen van onze klanten in het web-blog of op Zorgkaart Nederland.

Jan de Groot Kontaktenzen is gespecialiseerd in lenzen en ogen en praktische oplossingen.

Met onze webwinkel bieden wij u bestaande, nieuwe en handige producten op gebied van contactlenzen en hun verzorging, tegen een aantrekkelijke prijs.

Hoewel Hurdegaryp misschien niet echt bij u in de buurt ligt, kunt u ons altijd bellen voor informatie en advies. Volg ons op facebook of maak een afspraak voor een bezoek aan ons centrum voor optometrie & contactlenzen in Friesland.

 

 

Jan de Groot

Optometrist MSc.