Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 0511-472486 Of gebruik de chat.
Direct leverbaar

EvoTears oogdruppels (3 ml)

€ 18,40

Evotears oogdruppel is een watervrije oogdruppel voor gebruik bij ernstige droge ogen, zonder fosfaten en conserveermiddelen.

  • Koop 3 voor € 15,90 en bespaar 14%

Evotears oogdruppel is een watervrije oogdruppel voor gebruik bij ernstige droge ogen. Zonder fosfaten en conserveermiddelen. EvoTears bevat als enig bestanddeel Perfluohexyloctaan (Eye Sol), dat er voor zorgt dat de traanfilm stabiliseert en de symptomen van droge ogen verminderen.Vormt een beschermende laag op de traanfilm  en is goed verdraagbaar, omdat het product geen conserveringsmiddelen, fosfaten en emulgators bevat Let op lees de bijsluiter wanneer u naast EvoTears ook andere oogdruppels gebruikt. Tussen het gebruik van meerdere oogdruppels moet een pauze van tenminste 15 minuten worden aangehouden. Maar er zijn meer druppels. Wilt u andere oogdruppels bekijken, volg deze koppeling. En voor meer opties bij droge ogen klikt u hier.