In verband met de Corona crisis zijn wij bereikbaar dinsdag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 050-5790220 Gebruik de chat of het GRATIS webcamconsult.
Direct leverbaar

Lenshouder voor 1 scleralens

€ 6,50

Lenshouder voor 1 scleralens, geschikt voor het bewaren en als container bij intensief reinigen voor contactlens diameters van 18 tot 24 mm. Pas op deze lenshouder heeft geen ontluchting, dus niet geschikt bij waterstofperoxide systemen.

Lenshouder voor 1 scleralens, geschikt voor het bewaren van de lens. Maar ook als container bij intensief reiniging b.v. Progent. Geschikt voor full scleral of mini scleralens en andere soorten vormstabiele contactlens diameters van 18 tot 24 mm. Voor extra grote scleralenzen is een extra grote container beschikbaar, volg dan deze koppeling. Let op bij gebruik van waterstof-peroxide onderhoudsmiddelen is een lenshouder met ontluchting noodzakelijk. Ook bij lenshouders voor scleralenzen adviseren wij u deze regelmatig te vervangen, om oogirritaties te helpen voorkomen.Voor meer informatie over scleralenzen kunt u deze koppeling volgen