In verband met de Corona crisis zijn wij bereikbaar dinsdag tot en met donderdag 09.30 uur-18.00 uur en op zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur ☎ 050-5790220 Gebruik de chat of het GRATIS webcamconsult.
Levertijd 5-8 werkdagen

Occluder lens volledig ondoorzichtig (98%)

€ 129,00

Op maat gemaakte lens, op basis van een 3-6 maanden vervanglens, volledig zwarte pupilbedekking (absorbtie ca 90%). Deze lenzen worden per stuk voor u op maat gemaakt, geheel volgens uw eisen. Lees verder op deze pagina (content) meer over deze lens, of volg deze koppeling voor meer opties.


één oog..twee ogen
Links
Rechts
Radius (BCR)
Sterkte
Diameter
Diam. kleur
Aantal
Subtotal:

Op maat gemaakte occluder lens, op basis van een 3-6 maanden vervanglens, met een zwarte pupil, (laat nog ca. 2 % licht door). Deze volledig zwarte lenzen worden per stuk voor u op maat gemaakt, geheel volgens uw eisen, maar let op door een niet juist aangepast contactlens gaat het effect van deze lens verloren. Overleg daarom met uw oogarts, optometrist of contactlensspecialist. Voor een exacte aanpassing kunt u natuurlijk ook bij ons in Groningen terecht. Bij product is een waterstof peroxide het aanbevolen onderhoudsysteem voor reiniging en desinfectie.